GNG.PF.001 LOGIN informatie

Gewijzigd op Zo, 5 Feb, 2023 om 2:32 PM

BELANGRIJKE INFORMATIE M.B.T. UW EERSTE LOGIN

Waarvoor

• De login gegevens zijn voor uw persoonlijke account en dashboard.

Advies

• Verander direct uw wachtwoord na de 1e keer inloggen.
  • Controleer uw vooringevulde profielen en pas e.e.a. naar wens aan.

Vooringevulde profielen

• Uw profielen zijn door ons al vast ingevuld met openbare informatie afkomstig van uw website(s) en social media kanalen

Belangrijk

• Hou uw profielen altijd up-to-date.
  • U heeft 24/7 toegang tot het dashboard en kunt zelf uw gegevens aanpassen.
  • Plaats directe links naar uw profielen op uw eigen website(s).

Wachtwoord kwijt

Maak uw persoonlijke en zakelijke profielen compleet

• Maak uw profielen uniek!
  • Profielen zijn een waardevol instrument die bijdragen aan maximale vind- en zichtbaarheid van uw certificering.
  • Persoonlijk profiel
  • Graag een profiel foto, persoonlijke omschrijving en links naar social media toevoegen.
  • Zakelijk profiel
  • (alleen beschikbaar indien uw bedrijf officieel is geregistreerd)
  • Graag uw bedrijfslogo, omschrijving dienstverlening/bedrijfskenmerken en links naar uw zakelijke social media toevoegen.